Advertisement

Deprem Elazig : Elazig Da Cok Siddetli Deprem / Afad'ın açıklamasında 2 ilde 19 kişinin yaşamını yitirdiği bildirilirken.

Deprem Elazig : Elazig Da Cok Siddetli Deprem / Afad'ın açıklamasında 2 ilde 19 kişinin yaşamını yitirdiği bildirilirken.. Afad ise depremin şiddetini 4,2 ölçerken derinliğini yerin 8.5 kilometre altında belirledi. Elazığ 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Elazığ'da yaşanan depremin ardından yaklaşık 10 dakika içerisinde iki deprem daha meydana geldi. Elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İl elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ.

İşte kandilli rasatnanesi'ne göre 4 nisan son depremler. Chp genel başkan yardımcısı tuncay. Elazığ'da saat 16.30 sıralarında 3,4. İşte son dakika deprem haberleri ve gelişmeleri. 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu anadolu bölgesini etkisi altına alan merkez üssü elâzığ'nın sivrice ilçesine bağlı çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren deprem.

2020 Elazig Depremi Vikipedi
2020 Elazig Depremi Vikipedi from upload.wikimedia.org
Elazığ'ın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. İşte son dakika deprem haberleri ve gelişmeleri. Afad'dan ve kandilli rasathanesi'nden son dakika depremi ile ilgili detaylar belli oldu. Elazığ depremi sonrası devlet millet bir olup depremzedelerin yaralarını sararken, siyasi rant peşinde koşanlar var! Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğündeki depremde, sürsürü mahallesi'nde enkaz altında kalan son kişinin de cansız bedenine ulaşılmasıyla yaşamını yitirenlerin sayısı 41'e yükseldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6. Merkez üssü elazığ sivrice olan bir deprem meydana geldi. Elazığ'da 5, malatya'da 25 bina yıkıldı.

Depremin 5.1 şiddetinde olduğu belirtildi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6. Elazığ depreminden dört gün sonra manisa'da yerel büyüklüğü (ml) 5,1; Elazığ'daki depremin sat 20.31'de 9,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, çevre il ve ilçelerde de hissedildiği belirtildi. Elazığ deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! İşte son dakika deprem haberleri ve gelişmeleri. Henüz depremle ilgili, can ya da mal kaybı açıklanmadı. Merkez üssü sivrice olan depremler çevre illerde de hissedildi. Deprem, 7 kilometre derinlikte ölçülürken, elazığ merkez ve çevre ilçelerde de hssedildiği öğrenildi. Afad ise depremin şiddetini 4,2 ölçerken derinliğini yerin 8.5 kilometre altında belirledi. 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu anadolu bölgesini etkisi altına alan merkez üssü elâzığ'nın sivrice ilçesine bağlı çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren deprem. Elazığ'da az önce büyük bir deprem günün en son korkutan deprem haberi elazığ ilinden geldi. Elazığ'da 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ depremi sonrası devlet millet bir olup depremzedelerin yaralarını sararken, siyasi rant peşinde koşanlar var!

Elazığ 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Elazığ'ın sivrice ilçesinde, yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da kriz masası kurulurken, gönüllü ekipler çevre ilçelere yönlendirildi. Elazığ'ın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Elazığ'da 5, malatya'da 25 bina yıkıldı.

2020 Elazig Depremi Vikipedi
2020 Elazig Depremi Vikipedi from upload.wikimedia.org
Merkez üssü sivrice olan depremler çevre illerde de hissedildi. Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğündeki depremde, sürsürü mahallesi'nde enkaz altında kalan son kişinin de cansız bedenine ulaşılmasıyla yaşamını yitirenlerin sayısı 41'e yükseldi. Elazığ depremi sonrası devlet millet bir olup depremzedelerin yaralarını sararken, siyasi rant peşinde koşanlar var! Elazığ depremi hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel elazığ depremi haberlerine deprem elazığ ve çevre illerde de hissedildi. 1287 binada ağır hasar, 56 binada orta ve 876 binada da az. Afad'dan ve kandilli rasathanesi'nden son dakika depremi ile ilgili detaylar belli oldu. Elazığ sivrice'de saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Chp genel başkan yardımcısı tuncay.

Afad ise depremin şiddetini 4,2 ölçerken derinliğini yerin 8.5 kilometre altında belirledi.

Elazığ depremi sonrası devlet millet bir olup depremzedelerin yaralarını sararken, siyasi rant peşinde koşanlar var! Elazığ'da 4.9 ve 3.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Tüm türkiye'ye büyük bir şok yaşatan deprem sonrası dakika dakika yaşananları sizler için haberimizde derledik. Moment büyüklüğü (mw) elazığ ve malatya'da ise 87 bina yıkıldı; Rabbim, ülkemizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin. Elazığ deprem haberleri sayfasında elazığ deprem haberlerini bulabilir tüm elazığ deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Elazığ sivrice'de saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ geçtiğimiz akşam meydana gelen depremle sarsıldı. İl elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ. Elazığ'da depremin ardından tüm okullar tatil edildi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde, yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu anadolu bölgesini etkisi altına alan merkez üssü elâzığ'nın sivrice ilçesine bağlı çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren deprem. Deprem sonrasında elazığ başta olmak üzere malatya, diyarbakır ve bölge ile gerçekleştirilen tarama faaliyeti neticesinde hâlihazırda herhangi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6. Afad yaptığı son dakika açıklamasında elazığ'ın sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Elazığ depreminde son durum ne? İşte merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Deprem sonrasında elazığ başta olmak üzere malatya, diyarbakır ve bölge ile gerçekleştirilen tarama faaliyeti neticesinde hâlihazırda herhangi.

Elazig Da 6 8 Buyuklugunde Deprem Ilk Belirlemelere Gore 14 Kisi Hayatini Kaybetti Live Haber
Elazig Da 6 8 Buyuklugunde Deprem Ilk Belirlemelere Gore 14 Kisi Hayatini Kaybetti Live Haber from www.livehaber.net
İl elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ. Elazığ sivrice'de saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son ayların en şiddetli depremi elazığ ilinden meydana geldi. Elazığ depremi sonrası devlet millet bir olup depremzedelerin yaralarını sararken, siyasi rant peşinde koşanlar var! Elazığ'daki depremin sat 20.31'de 9,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, çevre il ve ilçelerde de hissedildiği belirtildi. 1287 binada ağır hasar, 56 binada orta ve 876 binada da az. Elazığ'da kriz masası kurulurken, gönüllü ekipler çevre ilçelere yönlendirildi. Elazığ'da saat 16.30 sıralarında 3,4.

Elazığ'da 5, malatya'da 25 bina yıkıldı.

Afad yaptığı son dakika açıklamasında elazığ'ın sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin 5.1 şiddetinde olduğu belirtildi. Elazığ'da 4.9 ve 3.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İşte kandilli rasatnanesi'ne göre 4 nisan son depremler. Elazığ'da 5, malatya'da 25 bina yıkıldı. Deprem sonrasında elazığ başta olmak üzere malatya, diyarbakır ve bölge ile gerçekleştirilen tarama faaliyeti neticesinde hâlihazırda herhangi. Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğündeki depremde, sürsürü mahallesi'nde enkaz altında kalan son kişinin de cansız bedenine ulaşılmasıyla yaşamını yitirenlerin sayısı 41'e yükseldi. Merkez üssü elazığ sivrice olan bir deprem meydana geldi. Afad'dan ve kandilli rasathanesi'nden son dakika depremi ile ilgili detaylar belli oldu. İl elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ elaziğ. Deprem, 7 kilometre derinlikte ölçülürken, elazığ merkez ve çevre ilçelerde de hssedildiği öğrenildi. Elazığ depreminden dört gün sonra manisa'da yerel büyüklüğü (ml) 5,1; 2020 elâzığ depremi, 24 ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te türkiye'nin elâzığ ilinde meydana gelen ve başta elâzığ ve malatya olmak üzere tüm doğu anadolu bölgesini etkisi altına alan merkez üssü elâzığ'nın sivrice ilçesine bağlı çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren deprem.

Elazığ depremi hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel elazığ depremi haberlerine deprem elazığ ve çevre illerde de hissedildi deprem. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma.

Posting Komentar

0 Komentar